Om Oss

Moster Fridas består av mig, Frida som tog över butiken under hösten 2015. Dock är vi fler som gör Moster Fridas till vad det är. Mer eller mindre dagligen hjälper min mamma Kerstin mig med allt det löpande arbetet i butiken och för att hon ska få någon enstaka ledig dag hjälper även min syster Emma mig lite då och då. Ja hon, Emma alltså, är här ofta och höjer stämningen även när hon inte jobbar här :)  Pappa Jan hjälper till med det praktiska såsom att hämta mjöl, borra och skruva, byta lampor och så vidare. 
 
Många som besöker butiken undrar vad jag har ägnat mig åt tidigare i mitt yrkesliv. I fall jag har jobbat med ostar. Det har jag faktiskt.
Under tre somrar för väldigt många år sedan sommarjobbade i en ost- och delikatessdisk. Efter det sommarjobbet och lite andra sommarjobb
tog jag en examen i service management och därefter har jag jobbat med marknadsföring inom besöksnäringen och under en kortare period inom
transportbranschen.
 
När jag bestämde mig för att driva ostbutik bytade jag alltså lite riktning i mitt yrkesliv och det är jag väldigt glad över. Att träffa glada kunder och arbeta med så fantastiska produkter som jag gör är en riktig lyx i vardagen som jag värdesätter mycket. 


Jag brinner för min butik och jag hoppas att ni som besöker den märker det!
 
Varmt välkomna!
 
Frida Friberg

 

Dela med dig